Резултати од пребарувањето (35)

инфо инфо Шифра Појдовна точка Дестинација Режим Поаѓање Пристигнување Pal G (kg)ЦенаДополнително Инфо Опции
Број на ставки по страница:
15197-055110/20
STARACHOWICE - Zagreb
PL-27200 - HR-10090
21.10.20. 08:00-16:00
без
23.612 Kg
26 PAL
Видлива за корисниците
15197
055110/20
C028F766
STARACHOWICE
PL-27200
Zagreb
HR-10090
без 21.10.20.
08:00-16:00
31.10.20.
08:00-16:00
26
Pal:26
23.612 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-055210/20
STARACHOWICE - Zagreb
PL-27200 - HR-10090
21.10.20. 08:00-16:00
без
23.612 Kg
26 PAL
Видлива за корисниците
15197
055210/20
C028F767
STARACHOWICE
PL-27200
Zagreb
HR-10090
без 21.10.20.
08:00-16:00
31.10.20.
08:00-16:00
26
Pal:26
23.612 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-054810/20
KONSKIE - Zagreb
PL-26-200 - HR-10090
26.10.20. 08:00-16:00
без
24.100 Kg
25 PAL
Видлива за корисниците
15197
054810/20
C028F75B
KONSKIE
PL-26-200
Zagreb
HR-10090
без 26.10.20.
08:00-16:00
31.10.20.
08:00-16:00
25
Pal:25
24.100 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-054910/20
KONSKIE - Zagreb
PL-26-200 - HR-10090
26.10.20. 08:00-16:00
без
23.969 Kg
21 PAL
Видлива за корисниците
15197
054910/20
C028F75C
KONSKIE
PL-26-200
Zagreb
HR-10090
без 26.10.20.
08:00-16:00
31.10.20.
08:00-16:00
21
Pal:21
23.969 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-055010/20
KONSKIE - Zagreb
PL-26-200 - HR-10090
26.10.20. 08:00-16:00
без
24.050 Kg
26 PAL
Видлива за корисниците
15197
055010/20
C028F75D
KONSKIE
PL-26-200
Zagreb
HR-10090
без 26.10.20.
08:00-16:00
31.10.20.
08:00-16:00
26
Pal:26
24.050 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-064210/20
Zgierz - Zagreb
PL-95-100 - HR-10040
27.10.20. 08:00-14:00
без
5.500 Kg
23 PAL
Видлива за корисниците
15197
064210/20
C029089D
Zgierz
PL-95-100
Zagreb
HR-10040
без 27.10.20.
08:00-14:00
03.11.20.
08:00-18:00
23
Pal:23
5.500 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-073310/20
Pula - Rijeka-Kukuljanovo
HR-52000 - HR-51227
29.10.20. 08:00-15:00
без
2.300 Kg
2 PAL
Видлива за корисниците
15197
073310/20
C029177C
Pula
HR-52000
Rijeka-Kukuljanovo
HR-51227
без 29.10.20.
08:00-15:00
29.10.20.
15:00-18:00
2
Pal:2
2.300 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-076310/20
Pula - Zagreb
HR-52000 - HR-10040
30.10.20. 08:00-17:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
076310/20
C0291D92
Pula
HR-52000


Pula HR-52000
Rijeka-Kukuljanovo HR-51227

Zagreb
HR-10040
без 30.10.20.
08:00-17:00
02.11.20.
S:10:00-11:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-000911/20
Zagreb - Dubrovnik-Mlini
HR-10040 - HR-20207
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
000911/20
C0291E55
Zagreb
HR-10040
Dubrovnik-Mlini
HR-20207
без 02.11.20.
S:07:00-08:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001111/20
Zagreb - Karlovac
HR-10040 - HR-47000
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001111/20
C029235C
Zagreb
HR-10040
Karlovac
HR-47000
без 02.11.20.
S:10:00-11:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001211/20
Zagreb - Rijeka-Kukuljanovo
HR-10040 - HR-51227
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001211/20
C029235F
Zagreb
HR-10040
Rijeka-Kukuljanovo
HR-51227
без 02.11.20.
S:10:00-11:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001311/20
Zagreb - Zagreb
HR-10040 - HR-10090
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001311/20
C0292360
Zagreb
HR-10040
Zagreb
HR-10090
без 02.11.20.
S:07:00-08:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002111/20
Zagreb - Zagreb
HR-10040 - HR-10000
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
002111/20
C02923D3
Zagreb
HR-10040


Zagreb HR-10040
Zagreb HR-10000

Zagreb
HR-10000
без 02.11.20.
S:08:00-09:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
29504-000111/20
Breda - Osijek
NL-4817BL - HR-31000
02.11.20. 08:00
без
24 Kg
18 PAL
Видлива за корисниците
29504
000111/20
C0291C8D
Breda
NL-4817BL
Osijek
HR-31000
без 02.11.20.
08:00
04.11.20.
08:00
18
Pal:18
LDM:13,60
24 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
пакет #14883 - Број на нарачки во пакетот: 3 -
IP/24895-000711/20
LIDZBARK WARMINSKI - Zagreb
PL-11100 - HR-10 000
02.11.20. 08:00
-20
3.000 Kg
5 PAL
Видлива за корисниците
IP/24895
000711/20
C0292040
пакет #14883
LIDZBARK WARMINSKI
PL-11100
Zagreb
HR-10 000
-20 02.11.20.
08:00
05.11.20.
08:00
5
Pal:5
3.000 Видлива за корисницитеBT
nap.

Поднеси понуда
IP/24895-000811/20
GDYNIA - Daruvar
PL-81-029 - HR-43500
02.11.20. 08:00
-20
11.000 Kg
15 PAL
Видлива за корисниците
IP/24895
000811/20
C0292041
пакет #14883
GDYNIA
PL-81-029
Daruvar
HR-43500
-20 02.11.20.
08:00
05.11.20.
08:00
15
Pal:15
11.000 Видлива за корисницитеBT
nap.

IP/24895-000911/20
DABROWA GORNICA - MARIBOR
PL-41-300 - SI-2500
03.11.20. 15:00-16:00
-20
1.300 Kg
3 PAL
Видлива за корисниците
IP/24895
000911/20
C0292044
пакет #14883
DABROWA GORNICA
PL-41-300
MARIBOR
SI-2500
-20 03.11.20.
15:00-16:00
05.11.20.
08:00-13:45
3
Pal:3
1.300 Видлива за корисницитеBT
nap.

15197-001611/20
Zagreb - Split
HR-10090 - HR-21212
02.11.20. 08:00-16:00
без
22.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001611/20
C029236C
Zagreb
HR-10090
Split
HR-21212
без 02.11.20.
S:10:00-11:00
03.11.20.
08:00-12:00
33
Pal:33
22.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001711/20
Zagreb - Šibenik
HR-10090 - HR-22000
02.11.20. 08:00-16:00
без
22.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001711/20
C029236D
Zagreb
HR-10090
Zadar HR-23000

Šibenik
HR-22000
без 02.11.20.
S:11:00-12:00
03.11.20.
12:00-16:00
33
Pal:33
22.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002211/20
Vrbovec - Kutina
HR-10340 - HR-44320
02.11.20. 08:00-15:30
без
24.570 Kg
21 PAL
Видлива за корисниците
15197
002211/20
C02923E0
Vrbovec
HR-10340
Kutina
HR-44320
без 02.11.20.
08:00-15:30
03.11.20.
08:00-16:00
21
Pal:21
24.570 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002711/20
Kutina - Zagreb
HR-44320 - HR-10090
02.11.20. 08:00-09:30
без
7.000 Kg
11 PAL
Видлива за корисниците
15197
002711/20
C0292504
Kutina
HR-44320
Sisak HR-44000

Sesvete HR-10360

Zagreb
HR-10090
без 02.11.20.
S:08:00-09:30
02.11.20.
09:30-16:00
11
Pal:11
7.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
Инструкции
Назив на компанијата *:
Личен идентитет бр.:
Број на ДДВ:
Држава:
Град *:
Поштенски број:
Адреса:
Интерна шифра:
Лице за контакт:
Телефон:
Факс:
Мобилен телефон:
Е-пошта:
Skype:
Рок на плаќање:

Избраниот партнер е деактивиран во Вашата база на податоци за партнери. Ако сакате повторно да го активирате, притиснете на линкот подолу.

Уреди во базата на податоци за партнери
Резултати од пребарувањето. Кликнете на називот за детали:
    HR HR - RS RS - SL SL - MK MK - EN EN