Резултати од пребарувањето (19)

инфо инфо Шифра Појдовна точка Дестинација Режим Поаѓање Пристигнување Pal G (kg)ЦенаДополнително Инфо Опции
Број на ставки по страница:
15197-073310/20
Pula - Rijeka-Kukuljanovo
HR-52000 - HR-51227
29.10.20. 08:00-15:00
без
2.300 Kg
2 PAL
Видлива за корисниците
15197
073310/20
C029177C
Pula
HR-52000
Rijeka-Kukuljanovo
HR-51227
без 29.10.20.
08:00-15:00
29.10.20.
15:00-18:00
2
Pal:2
2.300 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-076310/20
Pula - Zagreb
HR-52000 - HR-10040
30.10.20. 08:00-17:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
076310/20
C0291D92
Pula
HR-52000


Pula HR-52000
Rijeka-Kukuljanovo HR-51227

Zagreb
HR-10040
без 30.10.20.
08:00-17:00
02.11.20.
S:10:00-11:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-000911/20
Zagreb - Dubrovnik-Mlini
HR-10040 - HR-20207
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
000911/20
C0291E55
Zagreb
HR-10040
Dubrovnik-Mlini
HR-20207
без 02.11.20.
S:07:00-08:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001111/20
Zagreb - Karlovac
HR-10040 - HR-47000
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001111/20
C029235C
Zagreb
HR-10040
Karlovac
HR-47000
без 02.11.20.
S:10:00-11:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001211/20
Zagreb - Rijeka-Kukuljanovo
HR-10040 - HR-51227
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001211/20
C029235F
Zagreb
HR-10040
Rijeka-Kukuljanovo
HR-51227
без 02.11.20.
S:10:00-11:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001311/20
Zagreb - Zagreb
HR-10040 - HR-10090
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001311/20
C0292360
Zagreb
HR-10040
Zagreb
HR-10090
без 02.11.20.
S:07:00-08:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002111/20
Zagreb - Zagreb
HR-10040 - HR-10000
02.11.20. 06:00-20:00
без
12.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
002111/20
C02923D3
Zagreb
HR-10040


Zagreb HR-10040
Zagreb HR-10000

Zagreb
HR-10000
без 02.11.20.
S:08:00-09:00
03.11.20.
08:00-14:00
33
Pal:33
12.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001611/20
Zagreb - Split
HR-10090 - HR-21212
02.11.20. 08:00-16:00
без
22.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001611/20
C029236C
Zagreb
HR-10090
Split
HR-21212
без 02.11.20.
S:10:00-11:00
03.11.20.
08:00-12:00
33
Pal:33
22.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-001711/20
Zagreb - Šibenik
HR-10090 - HR-22000
02.11.20. 08:00-16:00
без
22.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
001711/20
C029236D
Zagreb
HR-10090
Zadar HR-23000

Šibenik
HR-22000
без 02.11.20.
S:11:00-12:00
03.11.20.
12:00-16:00
33
Pal:33
22.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002211/20
Vrbovec - Kutina
HR-10340 - HR-44320
02.11.20. 08:00-15:30
без
24.570 Kg
21 PAL
Видлива за корисниците
15197
002211/20
C02923E0
Vrbovec
HR-10340
Kutina
HR-44320
без 02.11.20.
08:00-15:30
03.11.20.
08:00-16:00
21
Pal:21
24.570 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002711/20
Kutina - Zagreb
HR-44320 - HR-10090
02.11.20. 08:00-09:30
без
7.000 Kg
11 PAL
Видлива за корисниците
15197
002711/20
C0292504
Kutina
HR-44320
Sisak HR-44000

Sesvete HR-10360

Zagreb
HR-10090
без 02.11.20.
S:08:00-09:30
02.11.20.
09:30-16:00
11
Pal:11
7.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-003011/20
Sesvete - BJELOVAR
HR-10360 - HR-43000
02.11.20. 08:00-15:00
без
2.500 Kg
17 PAL
Видлива за корисниците
15197
003011/20
C0292594
Sesvete
HR-10360


Zagreb HR-10000
BJELOVAR HR-43000

BJELOVAR
HR-43000
без 02.11.20.
08:00-15:00
02.11.20.
15:00-18:00
17
Pal:17
2.500 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-000511/20
Vinkovci - Kutina
HR-32100 - HR-44320
03.11.20. 07:00-13:30
без
23.520 Kg
24 PAL
Видлива за корисниците
15197
000511/20
C02915CA
Vinkovci
HR-32100
Kutina
HR-44320
без 03.11.20.
07:00-13:30
04.11.20.
08:00-16:00
24
Pal:24
23.520 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-000611/20
Vinkovci - Zagreb
HR-32100 - HR-10040
03.11.20. 07:00-13:30
без
24.150 Kg
23 PAL
Видлива за корисниците
15197
000611/20
C029174B
Vinkovci
HR-32100
Zagreb
HR-10040
без 03.11.20.
07:00-13:30
04.11.20.
08:00-16:00
23
Pal:23
24.150 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002311/20
Vinkovci - Kutina
HR-32100 - HR-44320
03.11.20. 07:00-13:30
без
24.150 Kg
23 PAL
Видлива за корисниците
15197
002311/20
C02923ED
Vinkovci
HR-32100
Kutina
HR-44320
без 03.11.20.
07:00-13:30
04.11.20.
08:00-16:00
23
Pal:23
24.150 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002411/20
Vinkovci - Kutina
HR-32100 - HR-44320
04.11.20. 07:00-13:30
без
24.150 Kg
23 PAL
Видлива за корисниците
15197
002411/20
C02923EE
Vinkovci
HR-32100
Kutina
HR-44320
без 04.11.20.
07:00-13:30
05.11.20.
08:00-16:00
23
Pal:23
24.150 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-002511/20
Vinkovci - Kutina
HR-32100 - HR-44320
05.11.20. 07:00-13:30
без
24.150 Kg
23 PAL
Видлива за корисниците
15197
002511/20
C02923F0
Vinkovci
HR-32100
Kutina
HR-44320
без 05.11.20.
07:00-13:30
06.11.20.
08:00-16:00
23
Pal:23
24.150 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-000111/20
Kutina - Rijeka-Kukuljanovo
HR-44320 - HR-51227
10.11.20. 08:00-18:00
без
10.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
000111/20
C028F49D
Kutina
HR-44320
Rijeka-Kukuljanovo
HR-51227
без 10.11.20.
S:09:00-10:00
11.11.20.
08:00-16:00
33
Pal:33
10.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
15197-000211/20
Kutina - Osijek
HR-44320 - HR-31000
10.11.20. 08:00-18:00
без
10.000 Kg
33 PAL
Видлива за корисниците
15197
000211/20
C028F49F
Kutina
HR-44320
Osijek
HR-31000
без 10.11.20.
S:08:00-09:00
11.11.20.
08:00-16:00
33
Pal:33
10.000 Видлива за корисницитеBT


Поднеси понуда
Инструкции
Назив на компанијата *:
Личен идентитет бр.:
Број на ДДВ:
Држава:
Град *:
Поштенски број:
Адреса:
Интерна шифра:
Лице за контакт:
Телефон:
Факс:
Мобилен телефон:
Е-пошта:
Skype:
Рок на плаќање:

Избраниот партнер е деактивиран во Вашата база на податоци за партнери. Ако сакате повторно да го активирате, притиснете на линкот подолу.

Уреди во базата на податоци за партнери
Резултати од пребарувањето. Кликнете на називот за детали:
    HR HR - RS RS - SL SL - MK MK - EN EN